Optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani ali po angleško Search Engine Optimization (SEO) je eden izmed najpomembnejših dejavnikov,  ki vam zagotavljajo dobro promocijo vaše spletne strani.  Dober položaj v iskalnikih vam ne zagotavlja samo obiska vaše spletne strani, ampak je tudi ključnega pomena za vaš uspeh, saj vam “pripelje” tiste stranke, ki vas resnično iščejo.

Preko iskalnikov se na spletne strani steče približno 80 % vsega prometa. Približno 80 % obiskov generirajo kliki na zadetke s prve strani. Če je vaša spletna stran na drugi strani vseh organskih zadetkov na iskalniku, je podobno, kot če spletne strani sploh ne bi imeli. Ker je optimizacija spletnih strani zapleten proces, jo raje prepustite strokovnjakom …

Prvi pogoj za dobro optimizacijo spletnih strani je poznavanje vaše konkurence. Zato je potrebno pred začetkom optimizacije narediti dobro analizo vaše konkurence v ključnih besedah, ki jih nameravamo optimizirati. Analizirati moramo tudi napake, ki so jih naredili drugi. Optimizacija spletnih strani je zelo zahteven projekt in ga zna v Sloveniji dobro opraviti le nekaj podjetij, ki jih lahko naštejemo na prste ene roke. Pri svojem delu si ne moremo privoščiti napak, ker nas lahko drago stanejo.

Algoritmi, ki jih uporabljajo iskalniki, postajajo iz dneva v dan pametnejši, zato moramo podjetja, ki nam profesionalna optimizacija spletnih strani nekaj pomeni, nenehno slediti tem novostim in ne smemo zaspati na lovorikah. Tega se zavedajo tudi nekatera slovenska podjetja, ki jih je zadnja posodobitev, ki jo je uvedel iskalni gigant Google, drago stala in so izgubili svoje iskalne pozicije. Kazen za goljufanje v optimizaciji spletnih strani je lahko zelo grenka.

Ne pustite se zavesti praznim obljubam in nizki ceni. Če pomeni izdelava spletne strani delo X, potem pomeni optimizacija spletnih strani delo X * 2.

Skupaj bomo naredili analizo vašega trenutnega stanja in na podlagi te izdelali ponudbo, ki vam bo “pisana na kožo”.

Vam je sedaj že jasno, zakaj je optimizacija spletnih strani - predvsem vaše spletne strani – ključnega pomena za vaš uspeh?

Želite izvedeti, kako vam lahko naša optimizacija spletnih strani pomaga povečati obisk in donosnost vaše spletne strani?

Ne odlašajte! Pošljite nam povpraševanje še danes! Optimizacija spletnih strani je ključnega pomena!