Izdelava spletnih strani, ki vas delajo boljše od vaše konkurence!

Izdelava spletnih strani se prične pri analizi vaših potreb.

Veliko spletnih strani je izdelanih nepremišljeno, brez osnovne strategije in cilja. Po našem mnenju je takšna izdelava spletnih strani zapravljanje denarja. Zaradi vse hitrejšega življenjskega ritma smo postali uporabniki Izdelava spletnih straniinterneta zahtevnejši. Če nam obiskana spletna stran v nekaj sekundah ne pove jasno, kakšen je njen osnovni cilj, iščemo dalje. Za lastnika takšne spletne strani bi bilo bolje, če je sploh ne bi imel, ker je s takšnim obiskom ne le izgubil potencialnega kupca, ampak si je to zapomnil tudi iskalni gigant Google. Več kot je takšnih obiskov, nižje v iskalnikih se bo naša stran pojavila.

Za naše podjetje je izdelava spletnih strani in priprava nanjo zelo resna. Izdelava spletnih strani je zelo zahteven projekt, če ga želimo narediti profesionalno. Na trgu se pojavljajo razni izvajalci, ki jim izdelava spletnih strani pomeni samo postranski zaslužek. Pri njih se največkrat ustavijo stranke, ki ne vedo, kaj bi rade. Na koncu takšnega sodelovanja bi produktu težko rekli spletna stran.

Kaj torej zajema izdelava spletnih strani, ki vam jo ponuja naše podjetje?

 

Premišljeno do strategije in dobrega rezultata!

Skupaj bomo analizirali vaše potrebe in razvili strategijo, ki vam bo pisana na kožo.

Analiza konkurence

Pred zasnovo projekta bomo opravili temeljito raziskavo vaše konkurence in njihovih spletnih strani, kaj ponujajo, ali so prepričljivi in katere so njihove pomanjkljivosti. Na podlagi te analize bomo pripravili spletno stran, ki bo vaša najboljša priča. Jasno bo govorila, da ste boljši od svoje konkurence!

Uporaba ključnih besed

Izdelava spletnih strani, ki jo ponujamo svojim strankam, zajema tudi osnovno optimizacijo ključnih besed. S tem zagotovimo, da je pri sami zasnovi narejeno vse, kar vam daje dobro popotnico v svetu optimizacije spletnih strani za iskalnike.

Uporabniški vmesnik za urejanje vsebine (CMS)

Naša izdelava spletnih strani zajema tudi CMS vmesnik, s katerim boste lahko samostojno urejali vsebino svoje spletne strani in si tako zagotovili, da bodo informacije na njej vedno ažurne in v skladu z vašimi trenutnimi potrebami.

Ne odlašajte, pošljite nam povpraševanje še danes!